Christmas Greetings - Julehilsen fra Fredrikstad

Desember 2019

Nå er det jul igjen - og ny utgave av vår webbaserte julehilsen til venner og kjente.

Studentnissen Henriette Sophie har fyllt 20 år og er nå ferdig med å jobbe på Meny Østfoldhallene, hun startet nemlig studier på Høgskolen i Østfold i høst der hun satser på å bli barnehagelærer. Kombinert med studiene blir det litt skiftjobbing innom helsevesenet i Fredrikstad der de tar inn studenter i hjemmesykepleien.

Henriette spiller fortsatt litt håndball for Skogstrand IL, men i løpet av 2019 har mye av fritiden gått med på reiser til Gjøvik der kjæresten Kristian holder til.

Minstenissen Erik Thobias går nå i 9. klasse på Gudeberg, det andre  året på ungdomsskolen.

I fritiden er det håndball i Gamle Fredrikstad Håndbalklubb som gjelder. Steget ble tatt fra keeper til utespiller på Gutter14 og det har vært en suksess. Med to lag i seriespill og noen turneringer har det vært et stor kampantall på guttene som stadig viser gode takter på håndballbanen.

Labradornissen Theo har vokst seg opp til en sterk plugg på 40kg og er alltid glad og leken. Enkelte ganger mer leken enn omgivelsene er klar for.

De store nissene er i full jobb som vanlig. Elin står på som ansvarlig for Frukt- og Grøntavdelingen i Meny Østfoldhallene. Avdelingen har gode tall og stadig flere kunder i nettbutikk har gitt oppsving for hele butikken. Hektiske dager blir det uansett.

Jan er på 16. året hos Goodtech med alltid like stort fokus på prosjektarbeid for både gamle og nye kunder. Spesielt interessant har det vært å løse nye og spennende oppgaver hos E-CO Energi AS og Borregaard AS dette året.

Det er nok å gjøre med virksomheten i JKWEB, omsetningen det niende året ble omtrent som året før. Både nye prosjekter og oppdatering av eksisterende websider har stått på programmet også i 2019, og flere viktige oppgraderinger av Joomla! CMS har tatt en del tid denne høsten. Nå er den nye generasjonen Joomla 4.0 øyeblikkelig klar og da nye oppgaver på kundenes nettsider med oppgradering og tilpasning.

 

Vi ønsker alle kjente, familie og venner en riktig fin juletid, og håper dere alle har det bra og trives med det dere holder på med, både i jobb- og familiesammenheng.

Ønsker dere samtidig et godt nytt år i 2020!

Hilsen alle oss i Fredrikstad!

Vi ønsker dere en
riktig God Jul og
et Godt Nytt År!

- Fredrikstadnissene